Veteranprojektet Foreningen S/Y BIA

Tur til VHK, Veteran café Køge og retur
med dagsejladser i København og Køge.

Mødested: S/Y BIA's plads - Kongensgade, 8930 Randers NØ

Start: dato: 8. september 2024 kl. 1000

Slut: dato: 15. september 2024 Kl. 1800

Depositum: kr. 200 til mobilepay nr.: 755557
(mrk: kbh-køge tur "din mailadresse")

Link til googel maps: https://maps.app.goo.gl/cYYpUxRqhLXLcaTZ6


Ledige pladser: 2 af 6

OBS: Tilmelding til denne sejlads er hele turen med start og slut i Randers 8 dage!


Beskrivelse:

Denne tur er støttet af Veterancenteret og med donation fra virksomheden B-Seen og foreningen SY BIA.


Søndag d. 8. september.

Dag 1: Vi begynder vores eventyr fra Randers om formiddagen og sejler ud af den smukke fjord. På denne strækning kan du nyde den rolige sejlads og de smukke omgivelser, der kendetegner Randers Fjord. Efter et par timers sejlads når vi Bønnerup, hvor vi ankrer op for natten. Bønnerup byder på en malerisk lille havn med charmerende fiskerestauranter og en rolig atmosfære, perfekt til en afslappende aften om bord på S/Y BIA.


Mandag d. 9. september.
Dag 2: Fra Bønnerup sætter vi kursen mod Helsingør. Denne strækning fører os gennem det imponerende landskab i Nordsjælland, hvor vi kan nyde synet af grønne bakker og idylliske landsbyer langs kysten. Ved ankomsten til Helsingør får vi det ikoniske syn af Kronborg Slot, der rejser sig majestætisk ved havnen. En unik oplevelse at se det fra søsiden, før vi fortsætter ind i Helsingørs charmerende havn.


Tirsdag d. 10. september.
Dag 3: Fra Helsingør sejler vi til Ny Holmen i København. Denne strækning giver os mulighed for at beundre Københavns skyline fra vandet, mens vi nærmer os byen.
Ny Holmen byder på en interessant kontrast mellem historie og modernitet, da det stadig fungerer som en aktiv militærinstallation. Her kan vi udforske den gamle mastekran og besøge "Under Kronen", et historisk bygningsværk med masser af fortællinger om fortiden.
Det er muligt at melde sig til denne sejlads alene hvis man kun ønsker sejladsen fra Helsingør til Ny Holmen. Tryk her...


Onsdag d. 11. september.
Dag 4: På denne dag har vi æren af at sejle en særlig tur med veteraner og deres pårørende fra Veteranhjem København. Det bliver en dag fyldt med fællesskab, erindringer og taknemmelighed, hvor vi sammen hylder deres tjeneste og offer.


Torsdag d. 12. september.
Dag 5: Efter at have sagt farvel til vores særlige gæster sejler vi fra Ny Holmen i København til Køge. Undervejs kan vi nyde den storslåede udsigt over Øresund og de små øer, der punkterer farvandet. Køge byder på en hyggelig havn med charmerende gader og caféer, hvor vi kan slentre rundt og udforske byen.


Fredag d. 13. september.
Dag 6: Vi fortsætter vores rejse med endnu en særlig dag til ære for veteraner og deres pårørende, denne gang fra Køge Veterancafé. Det bliver en dag med både hygge og eftertænksomhed, hvor vi deler historier og minder om de erfaringer, der har formet vores liv.


Lørdag d. 14. september.
Dag 7: Det er tid til at begynde vores tilbagerejse mod Randers. Vi sejler fra Køge til Helsingør, hvor vi kan genopleve den smukke kyststrækning og de maleriske landskaber langs vejen.


Søndag d. 15 september.

Dag 8: På den sidste dag af vores eventyr sejler vi fra Helsingør tilbage til Randers via Kattegat og ind i Randers Fjord. Denne dag markerer afslutningen på vores fantastiske rejse, hvor vi ser tilbage på alle de uforglemmelige øjeblikke, vi har delt om bord på S/Y BIA, mens vi langsomt nærmer os hjemhavnen.


Randers - Bønnerup
Randers - Bønnerup
Bønnerup-Helsingør
Bønnerup-Helsingør
Helsingør - Ny Holmen 22,5 sm
Helsingør - Ny Holmen 22,5 sm
Tur på Øresund for VHK
Tur på Øresund for VHK
Ny Holmen til Køge
Ny Holmen til Køge
Dags sejlads i Køge bugt
Dags sejlads i Køge bugt
Køge til Helsingør
Køge til Helsingør
Helsingør - RDS
Helsingør - RDS

Udfyld nedstående for at meld til

 
 
 
 

INFO


- 4 køjepladser fordelt i 2 rum -

- På denne tur er der egenbetaling. -

 -En veteran må medbringe en pårørende -

Tilmeldingen er først gældende når indbetalingen af depositum er foretaget.