Veteranprojektet Foreningen S/Y BIA

Bogen "Morfars samvittighed"


af Hauke H. Oldenburg.

Donere al overskud..


Når ca 250 eksemplar er solgt af bogen og Hauke har fået sine udgifter i forbindelse med bådens udgivelse hjem igen, vil

Hauke donere al fremtidig overskud til

det sejlende veteranprojekt foreningen S/Y BIA!

Køb bogen ombord på BIA..


Når du køber bogen "Morfars samvittighed" af foreningen til udsalgspris kr. 250 enten på S/Y BIA enten ombord på BIA eller hvor vi deltager i arrgenmenter eller begivenheder, donere du med det samme kr. 100 til foreningen.

Anmeldelse af bogen


Historiker og TV personlighed Kaare Johannesen skriver om bogen:

“At fortælle sit lands og sin egen historie er ikke så let, som det kan lyde. At gøre det i fiktionsform er endnu vanskeligere. Og skønt forfatteren i sit forord klart understreger at Morfars Samvittighed ikke er en ét-til-ét skildring af historiske begivenheder, er resultatet dog alligevel blevet en vigtig skildring af årtierne efter 1920 i Sønderjylland. Romanen er en forrygende velskrevet beretning om loyalitet og familieforhold i en turbulent tid, hvor historiens tunge byrde aldrig helt slipper sit tag i menneskene.
Hauke Oldenburg har her begået en bog, der ganske vist ikke i strengeste forstand er en historiebog. Den er noget endnu bedre: et medrivende, empatisk og eftertænksomt værk, der fornemt og med aldrig svigtende fornemmelse balancerer det små og personlige mod det store og fælles, og som fortæller en vigtig og overset historie. Jeg kan på det varmeste anbefale Morfars Samvittighed.”

Støt dem, der støtter os...